zaterdag 11 augustus 2012

Vanalles bij elkaar

Momenteel ben ik aan verschillende projectjes bezig!

Ik wilde eindelijk wel eens iets voor de jongens maken en dat is de ZsaZsaZilet geworden ofwel een cowboyvestje zoals ze het zelf noemen. Het hangt al grotendeels aan elkaar, alleen zit ik nu even zonder biais en het webwinkeltje waar ik het gehaald had is in verlof. Even wachten tot 18 augustus voor we daar mee verder kunnen. Het wordt wel tof denk ik en ondertussen is de zus ook al aan het azen... "Er zijn toch ook meisjes-cowboys, he mama?" :-)

Ik heb dan ook nog een rokje gemaakt voor de dochter van een collega. Mijn eerste bestelling is de deur uit! Ik heb er wijselijk een kadootje van gemaakt, je weet wat ze zeggen van dat gegeven paard.

Mijn eerste ontwerpje is ook een feit: Ik heb een handtas voor mezelf gemaakt! Eentje op maat van mijn tabletje en in 2 richtingen te keren.

En last but not least. Het halterjurkje heeft ook een herkansing gekregen. Deze keer een knalrode versie in tricot. De pasvorm is wat aangepast tov de eerste keer en in tricot zit het net wat comfortabeler. Binnenkort zal ik hiervan ook nog wat fotokes showen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten