woensdag 13 maart 2013

Dé Janome DC4030

Ik ben zo blij, ik ben zo blij, want deze is helemaal van mij!


Mijn verjaardag is intussen al een maandje geleden en de gekregen centjes zaten al een hele tijd in mijn zak te branden en ik wilde wel, maar ik mocht niet ... want ik had blok. Dus ik hield me sterk ... tot vandaag. Na het werk reed ik naar Hamme, naar Guy's Naaicentrum en ik heb daar de rest van de middag gezeten. Dat is daar toch een klein naaiparadijsje. Wow!
Ik werd uitgebreid geholpen bij het kiezen en vergelijken. Ik mocht verschillende machines uitproberen, maar in vergelijking met mijn Lervia en die oude Bernina is alles wat nieuw is de max.
Net toen ik bijna zeker was van mijn keuze, kwam Guy af met een tweedehands machine. Alhoewel tweedehands. Een oudere dame had die 2 weken ervoor gekocht, maar snapte het systeem met de knopjes niet. Ik mocht hem hebben voor 2/3 van de oorspronkelijke prijs en dat paste dus net in mijn budget. Nog eens wow.

 

Eens beslist volgde nog een uur persoonlijke uitleg. Alle knopjes en dingetjes werden uitgelegd. Welke steek bij welke stof hoort, welk voetje daarvoor moet gebruiken etc. Alle proeflapjes mocht ik meenemen naar huis, zodat ik het thuis ook nog eens kan nakijken. Als ik wil mag ik over een paar weken / maanden nog eens een uur les plannen. Allemaal inbegrepen! Wat een service!

Mijn geduld is rijkelijk beloond! Mijn Janome en ik. Wij worden de beste vrienden!
Valt het op dat ik blij ben? Hihi :-)))

Geen opmerkingen:

Een reactie posten