donderdag 26 juni 2014

Het zit erop!

Oudercontacten gedaan, rapporten uitgedeeld, ... onze kinderen zijn helemaal klaar voor de vakantie!
Morgen trekken ze nog één keer naar school, zonder boekentas, maar wel met een presentje voor de juf.

Lang zitten twijfelen wat ik zou doen. Het moest haalbaar zijn voor 4 juffen en toch ook niet te kostelijk. Geen uren werk, maar toch nog wel op maat ... een jaarlijks terugkerend dilemma.
Eén ding was zeker: naaien ging ik niet doen. Sam zijn juf had pas zo'n mooi zelfgemaakt kleedje aan, daar kan ik gewoon niet aan tippen en trouwens wat doen die juffen met al die zakdoekhoezen, tassen, pennenzakken ... volgens mijn man rijden ze volgende week allemaal naar een afgelegen kringloopwinkel om hun boel te lozen of zetten ze het op 2ehands.be ... ook zonde!

Met mijn verjaardag kreeg ik een bijna-koekjes-pot... een wat? ... een bijna-koekjes-pot! Oftewel een pot met alle ingrediënten om zelf koekjes van te bakken, alles schoon gepresenteerd in laagjes. Er moet alleen nog een eitje en wat boter bij.
Ik was toen ik het zelf kreeg enorm gecharmeerd door het idee. Het zag er niet alleen leuk uit, ik heb er ook nog een leuke en lekkere namiddag aan beleefd met de kinderen. Dus heb ik het idee gewoon gepikt! (dankjewel zus!)


Voor de juf van de olifantenklas maakt ik er eentje met de tekst 'je bent een olifantastische juf' en voor de bijtjesklas werd het een 'bijzzzondere juf'. Op de foto misschien niet zo duidelijk, maar wel heel geslaagd! (al zeg ik het zelf)
Die van Sam zijn juffen bleven bij gebrek aan tijd en inspiratie (wat moet je maken van L3B?) blanco. Maar ook dan is het nog een leuk afgeverke! Missie geslaagd!

Glazen pot, lint en knutselpapier: Action
Recept: Grabbits
Ontwerp olifantastische juf (studio bestand voor cameo)
Ontwerp bijzzzondere juf (studio bestand voor cameo)


2 opmerkingen:

  1. leuk, deze dacht ik met kerst te maken voor juf en crèche maar is er toen niet van gekomen, leuke tekstjes!

    BeantwoordenVerwijderen