donderdag 9 oktober 2014

Ilke & Julia

Wat hou ik van mijn vrije donderdagen. Een hele dag zonder kinderen en dus zeeën van tijd om een koffietje te gaan drinken met manlief, de halve Veritas leeg te kopen, verrassingskes op de post te steken en allerlei moois vanonder de machine te laten rollen.

We begonnen de dag met een Julia'ke. De stof lag al geknipt klaar voor een eenvoudige en vooral snelle versie van het patroon. Ik nam maat 7 voor onze 6,5-jarige dame en misschien is dat toch nog een beetje ruim. Hopelijk krijgt ze nog een klein groeispurtje tegen de winter. Sneeuwsterren in de herfst zijn toch not done.


 Patroontje: Julia Sweater van Compagnie M.
Sweaterstof met sneeuwsterren en rendieren: Modestoffen Claeys (markt Sint-Niklaas)
Boordstof van Pand 42

Vanmiddag werkten we verder aan een paar Cameo-projectjes op bestelling en staken we eindelijk de verrassing voor Stannel op de bus... sorry de snorrie voor het lange wachten, maar ik hoop dat je toch content bent met je pakje.

Tot slot was er dan nog het projectje voor het naaicafé. Deze maand maken we portemonneetjes volgens Modest Maven. Ik deed alleen een kleine aanpassing met een ritsvakje, maar daarover later meer ...

4 opmerkingen: