donderdag 29 januari 2015

The quick brown fox

De kussenslopen-rage ligt alweer even achter ons. Toch rolde er vandaag nog een Action-hack vanonder mijn naaimachine. Belofte maakt schuld, weet u wel.
Ilke en Jens kregen hun exemplaar al in oktober en de oudste wachtte en wachtte. Het is niet dat ik geen tijd had. Ik maakte ondertussen immers een jas, een rokje, verschillende tasjes, 3 julia's en stapels kleedjes. Niet mooi van mij om die jongen zijn geduld zo op de proef te stellen, ik weet het. 
De stof lag wel klaar, het patroon ook, alleen de goesting was er niet. Op een of andere manier was ik al uitgekeken op de kussenslopen. Al teveel gezien, niet prettig om mee te naaien, ... maar Sam bleef wel beteuterd wachten. Vandaag gaf ik mijzelf een schop onder mijn ... en ik begon eraan!Het patroon van Sofilantjes vind ik echt een aanrader. Je kunt selecteren welke maten je wil afprinten, dus geen overbodige lijnen. Handig! Bovendien vind ik die overlappende kraag de max! En het patroon gaat van maat 80 tot XXXL, voor de hele familie dus.
De zak hoeft voor mij niet per se, maar aangezien de kussensloop wat te kort is, camoufleert het hier maar mooi een trucje dat ik deed om dit op te lossen.En Sam? Die is content!


Patroon: Omni Tempore van Sofilantjes
Kussensloop: Action
Sweaterstof: Modecoupon
Boordstof: ergens online

6 opmerkingen:

 1. Wat een goed idee die zak zo, camoufleert echt goed. hier moet er ook nog snel eentje volgen, zoonlief vroeg vandaag waar zijn uilentruj blijft.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig. Erg mooi! Bedankt voor het delen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die vos bekijkt ons doordringend hoor. ;-)
  Alé, je jongen zal nu wel content zijn!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed idee van die zak! Ik heb de vos ook klaar liggen voor de jongste. Dat patroon ziet er wel de moeite uit, hoewel ik gisteren mezelf probeerde te overtuigen dat ik al genoeg patronen heb ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha herkenbaar, maar sommige van die patronen heb je gewoon écht nodig ;-)

   Verwijderen
 5. Amai! Echt super! :) wat een goed idee om met die kussensloop een extra touch te geven! Mooi gedaan :)

  BeantwoordenVerwijderen