maandag 17 februari 2014

Ons Erika verjaart en trakteert!

Ter ere van mijn eigen verjaardag trakteerde ik vandaag op het werk op frangipanetaart én gepersonaliseerde sleutelhangertjes. Beiden vielen in de smaak! :-)
Voor wie zelf aan de slag wilt: mijn inspiratie haalde ik op de blog van All Set. Alleen mijn lintje is iets korter.Maar het feest is nog niet gedaan. Ik wil jullie ook mee laten genieten en daarom de volgende GIVE AWAY!

Wat valt er te winnen? Een flockje (= zo'n prentje om op te strijken) van max. 20 x 20 cm, in een kleur en ontwerp naar keuze.
 

Wat moet je doen? Laat een reactie na onder dit bericht en maak je lid van deze blog. Per 10 leden is er een extra winnaar! Komende zaterdag worden de winnaar(s) bekend gemaakt!
Men zegge het voort ...

11 opmerkingen:

 1. Hoe doe je dat lid worden van deze blog? Of ben ik al lid zonder dat ik het weet? Help! BLOG-leek. Ah ik zie het al... hiernaast aanmeden :). Eens proberen. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een paradijs aan ideetjes! Ineens u beginnen volgen op Pinterest ook :-)
  De disneyflockjes hierboven zien er echt super uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zal eens via blogger proberen! Leuke blog heb je hier! Een volger bij! Ik ben nog nieuw hier. Neem gerust een kijkje bij mij! sew-les.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 4de keer goeie keer ;-) Ik ben zot van blogs, en zot van flockfolie, dus je hebt een nieuwe volger bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha! ook gelukt! Misschien moet jij eens een workshop bloggen geven ook! Leuke cadeautjes!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. nog een beetje aan het ontdekken wat het allemaal juist is, maar het resultaat ziet er alvast veelbelovend uit. Doe graag mee !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Volger was ik al! Gelukkige verjaardag! Een flockje zit ik wel zitten!

  BeantwoordenVerwijderen