maandag 24 maart 2014

Flie fla flockjes

Een jarig neefje en 2 blanco t-shirts ... flie fla flocken maar!

 

Emmet van de Lego film vond ik in een facebook-groepje en de ruimtedino op google.8 opmerkingen:

 1. Dat lego-mannetje is écht fantastisch. Hoe heb je dat kunnen doen? (ik ben sinds vorige week ook trotse eigenares van een snijplotter - geen cameo maar eentje van brother en ben nog volop aan het leren). Alvast bedankt voor je reactie!

  groetjes,
  Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan moet je elk kleurtje apart uitsnijden. Hier ben ik begonnen met een zwarte laag flex en dan de andere kleuren erbovenop in elkaar puzzelen. Bij de cameo zit een programma om snijbestanden te maken van afbeeldingen, maar met een normaal fotobewerkingsprogramma kun je ook alle kleuren in lagen uit elkaar halen.
   Ik zit in een facebookgroepje voor de cameo waar ze tips en kant-en-klare snijbestandjes delen, van brother heb je wellicht ook wel zoiets. Het is wel handig om ergens een hulplijn te hebben.

   Verwijderen
  2. hartelijk dank voor de reactie. Het wordt me een heel stuk duidelijker, alleen.... leg je alle lagen eerst op elkaar en maak je er één figuur van voor je ze op je t-shirt strijkt of strijk je laag per laag?
   Misschien een goed idee om een fb groepje te zoeken voor de ScanNcut (brother versie).

   Verwijderen
  3. Ik strijk ze er laag per laag op. Elke laag wel eerst laten afkoelen voor je de drager er af trekt, anders komt je flockfolie soms mee. Het duurt dus wel even voor alles erop zit.
   Die Brother lijkt me ook wel een leuk ding. Lijkt me wel wat vergelijkbaar, alleen die scanfunctie heb ik niet.

   Verwijderen
  4. ok, hartelijk dank voor de toelichting! I denk dat die Brother inderdaad vergelijkbaar is met de cameo. Ik had mijn echtgenoot via de meisjes proberen aangeven dat ik zo'n cameo wel zag zitten voor mijn verjaardag. Blijkbaar heeft hij hier en daar wat vergeleken en rondgevraagd en heeft hij uiteindelijk voor de Brother gekozen. Ik dacht dat die extra scanfunctie de doorslag gaf voor hem om te gaan voor die Brother en dat die niet bijgevolg niet continu aan de pc moet aangesloten zijn. Ik dacht dat dat één van de weinige verschillen is tussen beide apparaten.
   Nogmaals dank voor je toelichting! Jij kan blijkbaar al heel erg goed overweg met je cameo! Je maakte al superleuke dingen!
   groetjes,
   Sabine

   Verwijderen
  5. Ik heb de mijne van begin februari. Je zult zien dat je er rap mee weg kunt!
   Succes hé!

   Verwijderen
 2. Mooi gedaan :) flocken is fijn hé :) je kan heel gewone dingen heel heel leuk maken :) verder vroeg ik me af als ik je privé kan contacteren (via mail ofzo) of jij mij (liesellove1@gmail.com) en dit in functie van u naaicafé ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, die cameo is een leuk ding hé.
   Het naaicafé is rechtstreeks te bereiken via naaicafedendraad@gmail.com, dan ben je ineens op het juiste adres :-)

   Verwijderen