vrijdag 14 maart 2014

Vondsten op het web

Deze week heb ik mij eens goed laten gaan online. Ik kan mij zo een hele avond amuseren met stofjes en fournituren in mijn winkelwagentje leggen, wisselen voor iets anders, vergelijken, toch weer leegmaken, opnieuw vullen, ergens anders kijken ...
De Modecoupon is hier achter de hoek, maar na sluitingstijd is dit the next best thing!

Ik sloeg een voorraad paspel in bij Band en Lint en bestelde ineens een setje stofscharen en stofknopen. Deze laatste had ik nodig om Ilke haar kleedje af te werken. Ik maakte het al in de vakantie, maar het wachtte nog op de finishing touch.


 Patroon: Basiskleedje + mouwen kaptrui SVDHZ met Ienemiene details
Stof: Tutti Frutti by Poppy gevonden bij Modecoupon

Verder zocht ik naar uiltjesstof voor een geboortekado. Dat bleek gemakkelijker gezegd dan gedaan. Vorig jaar smeten ze ermee naar je kop, maar nu bijna nergens meer te vinden.... of toch niet naar mijn zin. Ik ben dan ook geen uilen-fan en bijna was ik er in geslaagd om deze trend te laten passeren tot ik het geboortekaartje zag en dacht daar moet ik wat mee doen.
Gelukkig kwam ik na veel gegoogle terecht op de webshop van Malieke en Co en daar vond ik het ideale compromis: Hoot van Riley Blake. Een super schattig stofje en de uilen zijn niet te nadrukkelijk aanwezig. Een toppertje!


Bij Cozette vond ik het super zachte teddystofje en in de Modecoupon vond ik limegroene vichy. Het eindresultaat is een heerlijk dekentje. Ik twijfel alleen nog of ik er een flockje op zou zetten of niet ... mmmm dilemma.

Afmetingen: 100 x 150 cm (standaardmaat voor kinderbedje)

Mijn laatste schatten vond ik in het nieuwe webwinkeltje van Liesellove. Ze heeft al heel wat leuke stofjes en naaispulletjes liggen en het aanbod wordt steeds groter. Een shopje om te volgen!


Met deze 3 stofjes ga ik mij binnenkort wagen aan de Dorothy Day Tripper. Ik moet juist nog ergens de juiste Vlieseline zien te vinden, maar dat zal voor volgende maand zijn vrees ik. Nu eerst maar weer wat sparen.

2 opmerkingen:

  1. pfff, sparen... Moeilijk met al die mooie stofjes en patronen hé ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Tegen wie zeg je het. Ik probeer mij zoveel mogelijk aan mijn lijstje te houden, maar soms is het sterker dan mijzelf :-)

      Verwijderen